Nyhetsbrev

Vi nås av tusentals språkliga budskap varje dag på webben, tv, radio, reklam, tidningar med mera. Konkurrensen om uppmärksamheten växer hela tiden. Dagens samhälle kräver ett klart och tydligt språk, med budskap som man snabbt kan ta till sig. Medvetet och omedvetet sorterar vi bort ointressant information och vi blir kräsnare ju mer informationsspäckat samhället blir. Långa och krångliga formuleringar väljs bort till förmån för korta och betydelseladdade texter.

Detta gäller framförallt webben. Forskning visar att vårt läsbeteende på webben har ändrats dramatiskt de senaste tio åren. Vi söker snabbt igenom en webbsida eller ett nyhetsbrev och om vi inte omedelbart finner något av intresse är det lätt att klicka vidare. Som webbskribent gäller det att vara medveten om detta. Fortfarande finns uppfattningen att en text på papper inte behöver skilja sig från texter på webben. Det är en farlig inställning om du vill behålla dina läsare.

Du kan vara en lysande skribent med felfria formuleringar, men om du inte anpassar din text till formatet du skriver i så måste du vara beredd på att tappa dina läsare.

Anpassning av text

Vi kan hjälpa dig med texterna till dina nyhetsbrev. Det kvittar om det är en enstaka gång eller ifall du vill ha hjälp med detta löpande.

Mallar

Vi kan hjälpa dig att skapa mallar för dina nyhetsbrev. Kanske använder du dig redan av en leverantör såsom Get A Newsletter, Mailchimp, Apsis eller dylikt. Eller så har du något annat sätt att skicka ut dina nyhetsbrev på. Oavsett så kan vi hjälpa dig att få rätt på mallarna, så att de följer din grafiska profil, ser snygga och proffsiga ut, men framförallt som är väldigt enkla att använda för att alltid bibehålla högsta kvaliteten på dina nyhetsbrev.

E-postregister

Vi kan hjälpa dig med ditt/dina e-postregister. Kanske har du en massa e-postadresser på olika ställen, på olika enheter och behöver hjälp med att samla ihop alla i ett dokument. Det kan även vara så att du behöver e-postadresser att skicka till med specifik målgrupp och geografiskt belägenhet. Oavsett så kan vi hjälpa dig.

 

Kontakta oss bara genom formuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Skånska Imagniation AB

Gör drömmar till verklighet

Vi tillgodoser våra kunder med det som behövs och krävs för att de skall förverkliga sina drömmar och visioner.

Nyhetsbrev

Copyright 2020 © Alla rättigheter reserverade Skånska Imagniation AB & Widman Karlsson - Coaching & Consulting