imagniation_logo_800x800px

Skånska Imagniation AB

Gör drömmar till verklighet

Vi hjälper alla som har en dröm eller vision

Spannet är stort. Vi hjälper både privatpersoner och företag genom att tillgodose dessa med de tjänster eller verktyg som behövs och krävs för att de skall kunna förverkliga sina drömmar och visioner.

Vi är det lilla företaget med många och långa erfarenheter,  som har stor kunskap och bred kompetens inom våra tjänsteområden.

Vi hjälper dig med VAD-HUR-NÄR-VARFÖR-frågeställningen som alla bör ställa inför uppstart av ett projekt, oavsett slag.

Att kunna förverkliga drömmar och visioner är för oss något som inte nödvändigtvis behöver vara av företagskaraktär, men många gånger är det just det.

Men om du som privatperson har en dröm eller vision som inte handlar ett dyft om att starta upp ett projekt innehållande hemsida, grafisk profil, PR och spridning via sociala medier – så kan du ändå komma till oss.

Med hjälp av coachning och olika verktyg från oss så kan du utan problem uppnå dina mål.

Win-win situation

Vi jobbar alltid med förutsättningen att skapa en win-win situation tillsammans med våra kunder. Tillsammans ska vi bli framgångsrika och tjäna pengar. Vi lägger därför stor vikt på själva upplägget inför varje uppdrag för att se till att det går att skapa en win-win situation. Inga uppdrag är för små eller för stora, men vi vågar säga ifrån när ett uppdrag inte passar oss, vår kunskap, vår kompetens eller om vi inte ser utrymme för en win-win situation.

Varmt välkommen till oss! 

Mer än
100

Nöjda kunder

Vi har
10

Samarbetspartners

Totalt
189

års erfarenhet

Mer än
80

Uppfyllda drömmar åt våra kunder